CiddiGazete- Türkiye Futbol Federasyonu eski başkan vekili ve Arsinspor'un eski başkanı İbrahim Usta, tedavi için gittiği ABD'den dönerken uçakta hayatını kaybetti.

Devlet Bahçeli'nin 10 Mayıs'ta Trabzon'da yaptığı mitingde yerel yöneticilere sağlık durumunu sorduğu ve bilgi aldığı İbrahim Usta, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu.

ABD'deki tedavisinin ardından Türkiye'ye dönüşe geçen Usta, uçakta fenalaştı. İlk müdahalesi uçakta yapılan İbrahim Usta, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

TFF, hayatını kaybeden İbrahim Usta için başsağlığı mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Türkiye Futbol Federasyonu eski başkan vekili, yerel lig kulüplerinden Arsinspor'un eski başkanı İbrahim Usta'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum İbrahim Usta'ya Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

TRABZONSPOR DA MESAJ YAYINLADI

Trabzonspor Kulübü de vefat eden İbrahim Usta için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Divan Kurulu Üyemiz, eski TFF Başkan vekili, eski Arsinspor Başkanı Trabzonlu iş insanı İbrahim Usta'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İbrahim Usta'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Hayatını kaybeden Usta için yarın Arsin'de ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek.