CiddiGazete- Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltı ve tutuklamalar devam ederken, sosyal medyada da iddialar birbirini kovalamaya başladı.

İddiaların odağındaki MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, pek çok isim gibi paylaşımlarına yorum kısıtlaması getirirken, suskunluğunu bugün de sürdürdü.

Twitter'da paylaşım yapan "TonySalvatore34" isimli bir hesabın Olcay Kılavuz ile ilgili gündeme getirdiği iddiaya, MHP İstanbul İl Başkanı Selim Sertel'in ardından aynı ifadelerle MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de cevap verdi.

"TonySalvatore34" isimli hesap, Olcay Kılavuz'un kardeşi Cumali Kılavuz'un FETÖ'nün sembol yemeği olan "maklube" yerken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. FETÖ'cülerin evinde çekildiği düşünülen fotoğrafın paylaşılmasının ardından ortalık karıştı.

İLK TEPKİ SELİM SERTEL'DEN GELDİ

Sinan Ateş cinayetinin taşeronu Doğukan Çep'e para gönderdiğini itiraf eden ve tutuklanan Ufuk Köktürk'ün adını MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu listesinden silen MHP İstanbul İl Başkanı Selim Sertel, "TonySalvatore34" isimli hesap için "Şerefsiz... Hain...FETO'cu Köpek... Seni biliyoruz... Seni bulacağız... Adaletin önünde hesap vereceksin..!" diye yazdı ve bir görsel paylaştı.

Ekran Resmi 2023-01-06 17.35.14

İZZET ULVİ YÖNTER DE AYNI PAYLAŞIMI YAPTI

MHP'deki tartışmalı isimlerden genel başkan yardımcısı İzzet İzzet Ulvi Yönter de Selim Sertel'in paylaşımını önce RT yaptı, ardından kopyalayıp kendi hesabından bir kez daha paylaştı.