CiddiGazete- Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Beşiktaş, Çotanak Stadı'nda karşı karşıya geldi. Tüm biletlerin satıldığı ve kapalı gişe oynanan maçta tempo zaman zaman yükselse de takımlar skoru değiştiremedi: 0-0

Ligde 3 haftadır yenilmeyen Beşiktaş, sıralamada üstündeki 3 takımın da puan kaybettiği haftada 5. sıraya yükselme şansıyla çıktığı mücadelede aradığını bulamadı. Siyah-beyazlılar topla daha fazla oynayıp rakibinden daha fazla şut çekse de Giresunspor’a üstünlük kuramadı. Ev sahibi takım ise yakaladığı pozisyonlarda son vuruşu iyi yapamadı ve kaleci Ersin'e takıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş haftayı başladığı gibi 7. sırada tamamladı ve 51 puana yükseldi. Ligde kalma yarışındaki Giresunspor ise 40 puana yükselerek 17. sıradaki Altay ve 18. sıradaki Çaykur Rizespor ile arasındaki 10 puanlık farkla son 5 haftaya girdi.

34. haftada Beşiktaş, 25 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa’yı sahasında konuk edecek. Giresunspor ise 23 Nisan Cumartesi günü Karagümrük deplasmanına çıkacak.