CiddiGazete- Adana Demirspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarları, stadı "Mecliste Hizbullah istemiyoruz" sloganıyla inletti.

Mücadelenin son bölümünde Adana Demirspor tribünlerinin sessizliğe girmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarların sesi daha çok duyulmaya başladı.

Skorun 3-1 olmasıyla galibiyet kutlamasına başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, İzmir Marşı'nı okuduktan sonra "Mecliste Hizbullah istemiyoruz" diye bağırdı.

Milletvekili seçimine AKP listelerinden giren Hüdapar, dört vekille Meclis'te temsil hakkı kazandı. Hizbullah terör örgütü ile yakınlığı olan Hüdapar, tepkilerin odak noktası oldu.

Fenerbahçe taraftarının, Trabzonspor maçında başlattığı Hizbullah tepkisi, Adana Demirspor- Beşiktaş maçında da devam etti. Sarı lacivertliler, Hizbullah terör örgütü ve PKK aleyhinde tezahüratlarda yapmıştı. Galatasaray'ın, evinde Sivasspor ile oynadığı maçta bazı taraftarlar da "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı.

Son olarak, Yeni Mersin İdmanyurdu'nun Yomraspor'u 5-1 yenerek şampiyon olduğu ve 2. Lige yükseldiği maç sonunda tribünleri selamlamak isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye "Meclis’te Hizbullah istemiyoruz" sloganıyla protestoda bulunana bazı taraftarlar gözaltına alındı.