CiddiGazete- Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 5-2 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Tayfur Bingöl ve Atiba Hutchinson kaydetti. Kasımpaşa’nın golleri Aytaç Kara ve Ryan Donk'tan geldi. Cenk Tosun'un bir şutu direkte patladı.

Ligde üst üste 7. galibiyetini alan Beşiktaş, yenilmezlik serisini de 14 maça çıkardı. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a bu sezon evinde ilk mağlubiyetini tattıran Beşiktaş, bu hafta da Kasımpaşa'nın üç maçlık galibiyet serisine son vermiş oldu.

İKİNCİLİK ŞANSINI DEVAM ETTİRDİ

Bu galibiyetle puanını 77 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

İkili averajda Fenerbahçe'nin önünde bulunan Beşiktaş, sarı-lacivertli ekibin Galatasaray karşısında mağlup olmasını beklemeye başladı. Ligin son haftasında Gaziantep FK maçında hükmen galip sayılacak olan Fenerbahçe, Galatasaray'a yenilirse, Beşiktaş da son hafta evinde oynayacağı maçta Konyaspor'u mağlup ederse, siyah-beyazlılar ligi ikinci sırada tamamlayacak.