CiddiGazete- Beşiktaş Kulübü, depremlerde zarar görenler için Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da çadır kent kurmak için harekete geçti.

Siyah- beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların barınma ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan projede kullanılacak ısı yalıtımlı çadırlar, tırlarla deprem bölgesine gönderildi.

Açıklamada, çadır kentlerin Kahramanmaraş ve Hatay'da tamamlandığı, Adıyaman'dakinin ise kurulum işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Çocuk oyun alanı, mescit ve yemekhanenin yer aldığı çadır kentlerin depolarında bulunan gıda, kıyafet ve hijyen malzemeleri, depremzede vatandaşların kullanımına sunulacak.

Çadır kentlerde elektrik için 3,5 tonluk jeneratör, kesintisiz şebeke suyu için 1 adet hidroforun yanı sıra, 5 bin litre su deposu, tuvaletler, priz, el feneri ve ampulden oluşan aydınlatma setleri, elektrikli ısıtıcılar ve yataklar bulunuyor.

BAŞKAN HATAY'I ZİYARET ETTİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, depremlerden etkilenen Hatay'a ziyarette bulundu. Çebi, siyah- beyazlı kulübün yürüttüğü yardım faaliyetlerini inceledi.

Ziyaretinde Ahmet Nur Çebi'ye asbaşkan Serhan Çetinsaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen ve Umut Şenol ile eski yöneticilerden Fırat Fidan da eşlik etti.