CiddiGazete- Antalyaspor maçında olduğu gibi, Ümraniyespor karşısında da sonradan girdiği oyunda Galatasaray'a galibiyeti getiren Bafetimbi Gomis, mücadeleyi değerlendirdi.

Gomis, Ümraniyespor'a attığı golü Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e armağan ettiğini belirterek "Bu maçı, bu golü, bu zaferi annesini kaybeden başkan Dursun Özbek'e armağan ediyorum. Bize her zaman sahip çıkıyor. Bu yüzden, bu gol kendisine..." dedi.

"GURURLA FORMAYI TAŞIMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM"

Attığı golle, sarı- kırmızılı takımdaki 40. golünü geride bıraktığı hatırlatılan Gomis, "Galatasaray'da 40 gol atan 4. yabancı futbolcu olmaktan dolayı gururluyum. Geçmişi bırakıp, geleceğe de bakmak lazım. Ben en iyi şekilde hazırlanıyorum. Gururla bu formayı taşımaya özen gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

"ONLAR İÇİN SAVAŞIYORUM"

Galatasaray'da taraftarlar için savaşmaya devam edeceğini belirten Gomis, "Galatasaray'dan 3,5 sene ayrı kaldım ama taraftarlar hep beni destekledi. Ayrıldığımda üzüldüm ama geri döndüm. Onlar için savaşıyorum. Bir aslan ailesini her zaman korur. Galatasaray'ın sembolü olarak tarihe geçtim. Şimdi Trabzonspor maçı önemli, ona hazırlanmalıyız" dedi.