CiddiGazete- Türkiye Futbol Federasyonu, dün saat 15.00 civarında "son dakika" olarak geçen Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevden alındığıyla ilgili haberi bugün saat 17.12'de yalanladı.

Dün spor gündeminin ilk sırasında yer alan, internet haber sitelerinin "son dakika" olarak geçtiği, TV'lerin alt yazıyla duyurduğu, spor programlarının tartışma konusu yaptığı haber için Türkiye Futbol Federasyonu yaklaşık 26 saat sonra uyandı!

Buse Naz Avrupa şampiyonu Buse Naz Avrupa şampiyonu

TFF'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Stefan Kuntz'un sözleşmesinin devam ettiği belirtildi. Futbol Federasyonu'nun açıklaması şöyle:

- Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

- Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir.

- Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur.