CiddiGazete- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in paylaşımlarının ardından ortalık karıştı. SPK eski başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun da isminin geçtiği yolsuzluk iddialarını yargıya taşıyan siyasilere Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da eklendi.

Ümit Özdağ, parti yöneticileriyle birlikte Ankara Adliyesi'ne gelerek, SPK eski genel başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ümit Özdağ, suç duyurusuyla ilgili şu açıklayı yaptı:

"Saray rejimi etrafında oluşan yolsuzluk ağı bir noktasından daha patladı. 20 yıldır ülkeyi yöneten yorgun, tükenmiş AKP hükümetinin artık ülkeyi yönetemeyeceği gün gibi ortada.

Türkiye'nin bu karanlık günlerinde Zafer Partisi olarak meşaleyi yaktık. Yüce Türk milleti bilmeli ki ortaya çıkan yolsuzlukların, hukuksuzlukların, alınan verilen rüşvetlerin üzerine gitmek boynumuzun borcudur.

Ucu nereye, kime dokunursa dokunsun, Zafer Partisi kararlılıkla yoluna devam edecek ve Türk milletinden çalınan her kuruşun hesabını soracak.

Şimdiden uyarıyoruz; kanunsuz emirler alıp soruşturmaları engellemeye kalkanlar, kulağının üstüne yatanlar, talimatla iş yapanlar olursa bunun hesabını da Türk milleti adına sorarız. İhanet içerisinde olan kimse bizden hoşgörü, tolerans beklemesin.

SUÇ DUYURUSUNDA NE VAR?

Sarayın atadığı bürokratların siyasi güçlerini kullanarak soyduğu şirketler var... Küçük yatırımcıların batan milyonlarca doları, Türk halkından çalınan servetler var... FETÖ'nün bankasında 16 yıl yöneticilik yapıp FETÖ sermayesinin genel müdürüyken, devlet el koymadan teminatsız olarak verdikleri 100 milyon dolarlık batık kredi var...

Bunları yoksul Türk milleti ödemek zorunda değil. Biz kimsenin iktidar partisiyle şahsi kavgasını umursamayız. Fakat yoksul Türk milletinden çalınanlarla ilgili isim, tarih, vaka, deliller sunuluyorsa bunları adalete taşırız."