CiddiGazete- Öğleden sonra, TEM Otoyolu’nun Bolu Batı gişeleri ile Çaydurt gişeleri arasında kar yağışı nedeniyle araçların kayması sonucu çok sayıda kaza meydana geldi.

Onlarca aracın çarpışması sonucu İstanbul- Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Haber verilmesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kaza yerine geldi. Yaralanan kişiler ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar sürdürülüyor. İstanbul istikametinde de meydana gelen maddi hasarlı kaza nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Bolu'da, TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde 58 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası kapanan yolda trafikte kalan vatandaşlara kumanya dağıtıldı. AFAD ekipleri, iftar vakti meydana gelen kaza nedeniyle yolda kalan vatandaşlara, yiyecek ve içecek dağıttı.

Kazanın ardından hafif hasar alan araçlar çekicilerle yoldan kaldırıldı. TIR, kamyon ve otobüs gibi büyük araçlar ise yol kenarına alındı. Yapılan çalışma ile Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı. Ayrıca yolda yoğunluk oluşmaması için araçlar D-100 karayoluna yönlendirilmeye devam ediliyor.