CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ardahan'a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, coşkulu kalabalığa seslendi.

AKP tarafından 2019'da pazarcıların "terörist" ilân edildiğini söyleyen Mansur Yavaş "Geçen yıl marketçiler teröristti, bu ayın teröristi de kasaplar! Bu arkadaşlarda hiç kabahat yok. Bu ekonomi niye bu hale geldi? Biz nerede hata yaptık? Hiç bunları sorgulayan yok. Bu nefret dilinden bıktık" dedi. Başkan Yavaş'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Ankara'da 600 milyon TL'lik tarımsal destekle 4,5 milyar TL'lik tarımsal üretim yapılmasını sağladık.

- 2 senedir 200 bin ihtiyaç sahibi aileye doğalgaz yardımı yapıyoruz. Hükümet de "Doğalgaz yardımı yapacağız" dedi ama Mayıs ayında 1 ay ücretsiz gaz verdiler. Mayıs ayında ne kadar yanar bilmem.

- İşsizlik almış başını gidiyor, fiyatlar almış başını gidiyor, mülteci sorunu bütün Türkiye'yi sarmış, asıl beka sorunu budur.

- Bu bayramda tam 100 bin çocuğa bayram harçlığı yatırdık.

- Kapı kapı dolaşıp, koli dağıtıp insanları incitiyorlardı. İnancımıza göre bir elin verdiğini diğer el görmeden yapıyoruz. Gelir gelmez Başkent Kart çıkarttık. Yardım dağıtma işini ortadan kaldırdık. Kimin yardım aldığını kimse anlamayacak.

- Millet İttifakı dendiği zaman TV'ye çıkan "Bunlar illet, bunlar zillet" diyorlar. Sanki biz uzaydan geldik veya düşmanız.

- Gerçek bir Müslümanın ağzından bal damlar, hakaret etmez.

- Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü'ne oturacak ayrım bitecek.