CiddiGazete- Hollanda Eredivisie'de sezona kötü bir başlangıç yapan ve 3 maçta 3 mağlubiyet alan Fortuna Sittard, teknik direktör Sjors Ultee ile yollarını ayırdı.

Alınan flaş karar sonrası Hollanda ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Lille ile yollarını ayırmasının ardından Fortuna ile anlaşan ve 2 yılı futbolcu, 3 yılı da antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz, bugünkü antrenmanda takımı yöneten isim oldu.

TAKIMA PRİM SÖZÜ VERDİ

Hollanda basını, 37 yaşındaki golcünün sorumluluk alarak antrenmanların devam etmesini sağladığını aktarırken, henüz diploması bulunmayan tecrübeli ismin ilerleyen dönemde antrenör olacağını hatırlattı.

Voetbal'da yer alan habere göre; Burak Yılmaz, yeni hoca seçiminde de söz sahibi olacak. Yönetimin çalışmalara başladığı ve kısa süre içerisinde teknik adam konusunun çözüleceği ifade edildi. Pratikte takımın teknik sorumlusu rolünü üstlenen Burak Yılmaz, Heerenveen maçını kazanmaları halinde herkese 1000 euro prim sözü verdi.

Fortuna'ya 2 yılı futbolcu, 3 yılı antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz, ilerleyen dönemde teknik direktörlük yapmak istediğini açıklamıştı.