CiddiGazete- Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009'da FETÖ'cülerin seyahat ettiği helikoptere düzenlediği operasyonla hayatını kaybetti. AKP iktidarı, suikastin üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen failleri bulamadı! Helikopter düştükten sonra teknik cihazları ana gövdeden söküp yakan, bir kısmını da alıp götüren görevliler cinayetten değil, "hırsızlık"tan hakim karşısına çıktı.

ÜLKÜCÜYÜ TORBACIYA VURDULAR

Muhsin Yazıcıoğlu suikastinden 14 yıl sonra, ülkücü camia bir siyasi cinayetle daha sarsıldı. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Ataman'ın 14 yıl danışmanlığını yapan, ardından 2019 yılında Devlet Bahçeli tarafından Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak atanan, bir yıl sonra ise Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Yavuz Bahadıroğlu ile yaşadığı tartışmanın ardından görevden alınan Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Torbacı olduğu açıklanan zanlılardan üçü dün tutuklanırken, Sinan Ateş'in öldürülmesi için tetikçilere sipariş veren isim henüz resmen açıklanmadı.

BİRİNİN BABASI, BİRİNİN OĞLU ÖLDÜ

Sinan Ateş, memleketi Bursa'da binlerce ülkücünün katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Ülkücüler Ateş'in ailesini yalnız bırakmazken, baba evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Şehir dışından gelenlerin ilk durağı Sinan Ateş'in Emirsultan Şehitliği'ndeki kabri olurken, babası Musa Ateş de aile adına taziyeleri kabul etmeye başladı.

Taziye ziyaretine gelen isimlerden biri de merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu oldu. Yazıcıoğlu, Sinan Ateş'in kabrini ziyaret ettikten sonra baba Musa Ateş'e de taziyelerini iletti.