Konyaaltı Altınkum Mahallesi’ndeki olay iki hafta önce ortaya çıktı. Kapıcılık yapan evli ve üçü kız dört çocuk babası Ali İhsan Ç., çocuklarından 13 yaşındaki E.Ç., rehber öğretmenine babasının kendisine ve ablası 12’nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki E.Ç.’ye cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

E.Ç.’nin verdiği bilgiler üzerine rehber öğretmen durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ali İhsan Ç.’yi gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri, pedagog eşliğinde iki kız kardeşin ifadesine başvurdu. Kardeşler ifadelerinde, babalarının yıllardır kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Çocukların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali İhsan Ç., öz çocuklarına cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklandı.

DİĞER ÇOCUKLAR ANNELERİNE VERİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilen iki kardeş ise koruma altına aldı. Ailenin diğer kızı E.Ç ve erkek çocuğu N.Ç. de anne N.Ç.’ye teslim edildi. Anne N.Ç.’nin kızı ve oğluyla ailesinin yanına yerleştiği öğrenildi.