CiddiGazete- Sandıkların saat 17.00'de kapanmasının ardından gözler CHP Genel Merkezi'ne çevrildi. CHP Genel Merkezi'nde gece yapılacak açıklamalar için hazırlıklar tamamlandı.

CHP GENEL MERKEZİ GAZETECİLER VE GÖREVLİLERE AÇIK

CHP'nin Orta Doğu Teknik Üniversitesi yakınlarındaki genel merkezine bağlanan ara sokaklar trafiğe kapatılırken, çok sayıda polis barikatı yerleştirildi.

Ziyaretçilerin girişine sınırlama getirilen, CHP Genel Merkezi'nin üst katları da basın mensuplarına kapatıldı. Partinin üst katlarında seçim görevlileri ve diğer parti kurmayları için alanlar oluşturuldu.

BAZ İSTASYONLARI YERLEŞTİRİLDİ

Herhangi bir yayın organına akreditasyon uygulanmayan, basın ya da kurum kartı ile giriş yapılabilen CHP'nin bahçesinde oluşturulan platformda gazeteciler seçimle ilgili gelişmeleri takip edebilecek. Öte yandan CHP'nin çevresinde çok sayıda baz istasyonu yerleştirilirken herhangi bir internet sıkıntısının da önüne geçilmesi amaçlandı.

MİLLET İTTİFAKI CHP'DE OLACAK

Kılıçdaroğlu'na oyların sayılmaya başlamasıyla eşlik edecek iki isim ise cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu olacak. Millet İttifakı üyesi partilerin genel başkanları ise gecenin ilerleyen saatlerinde CHP Genel Merkezi'ne gelecek.

BALKON YOK, PLATFORM KURULDU

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'ndaki partilerin genel başkanlarının açıklama yapması için de genel merkez önünde platform hazırlandı. Genel başkanlar, CHP'nin kapısının önüne getirilen TIR üzerinde kurulan sahnede konuşma yapacaklar.