CiddiGazete- Seçimler yaklaştıkça CNN Türk'teki "komedi"nin de dozu arttı. Demirören Grubu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "takdirini" kazanan görevlilerden Ahmet Hakan'ın programında gündeme yeni bir isim daha geldi.

DSP eski genel başkanı ve eski Ekonomi Bakanı Masum Türker'in iddiasına göre; Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığında uzlaşma sağlanamazsa altılı masadan bir başka isim aday gösterilecek.

"AK PARTİ'NİN KORKULU RÜYASI OLACAK"

Masum Türker, söz konusu iddiasını CNN Türk canlı yayınında paylaştı. Türker, Kılıçdaroğlu'nun aday olamaması durumunda altılı masadan aday olacak kişinin "AK Parti'nin korkulu rüyası olacak ve karşı kampanya yapılmasını zorlaştıracak" bir isim olduğunu öne sürdü.

ALTILI MASADAN BİR İSİM

Türker, bahsettiği kişinin "altılı masayla birlikte çalıştığını" ifade etti.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'I ELEDİ

Programın sunucusu Ahmet Hakan'ın "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu değil mi o isim" sorusunu Türker "Değil" diye cevapladı.

"ELEŞTİRECEK BİR ŞEYİNİ BULAMAYACAKLAR"

Türker, "AK Parti o isim nedeniyle tir tir titriyor mu?" sorusu üzerine ise "Eleştirecek bir şeyini bulamayacaklar" şeklinde cevap verdi.

"ALTILI MASANIN ADAYI BABACAN" İDDİASI

Devamında ise programa katılan sözde gazeteci Turgay Güler, Türker'e bahsettiği kişinin Ali Babacan olup olmadığını sordu ve "Çünkü tarife uyan tek kişi o" dedi.

Türker'in bu soru karşısında sessiz kalırken kullandığı beden dili cevabın "evet" olarak yorumlandığı görüşünü doğurdu.