CiddiGazete- Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G'yi altı yaşında evlendirilmesi ve tecavüze maruz bırakması Türkiye'nin gündemine oturmuş, skandal olaya tepki yağmıştı.

YouTube'da "İslami sohbetler" başlığıyla videolar paylaşan ve İsmailağa tarikatına yakınlığıyla bilinen Hüseyin Çevik, Hiranu Vakfı'ndaki cinsel istismarı savunarak, skandala tepki gösterenlere de hakaret ederek "nokta nokta çocukları" dedi.

İSTİSMARA TEPKİ GÖSTERENLERE KÜFÜR

Çevik konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- Altı yaşında çocuk, icazet törenindeki şeyle resim çektiriyor, "6 yaşında gelin oldu." Bununla alakalı çok güzel bir söz gördüm, orası nokta noktalı da, orayı da söyleyeceğim ama nokta noktalı söyleyeceğim.

- Diyor ki; "Sakın çocuklarınıza küçükken gelinlik giydirip fotoğraf çektirmeyin, yarın bir gün nokta nokta çocukları kızınızı gelin zanneder" ne güzel bir söz değil mi? Nokta nokta çocuğunu anladınız siz. Bunlar haramın içinde boğulmuşlar.

"TARAFIMIZI İYİ SEÇELİM"

- Youtube'a bakıyorum trendlerde neler var. Bu iftira haberleri iki üç tane trende girmiş izlenmesi de çok düşük. Normalde trendlere giren videolar en az 300-500 binden başlar.

- Bizim bu haberin yalan olduğuna dair videomuz 200 bine yaklaştı trendlerde yok. Bir baktım, 6 yaşındaki kız bilmem ne yapmış videosu, 100 bin izlenmiş trendlerde.

- Her taraftan İslam'a saldırı var. Durmadı, durmayacaklar. Hak ile batılının savaşı kıyamete kadar sürecek, tarafımızı iyi seçelim.

- Bak ben o videoyu çektiğim zaman o fotoğraflar çıkmamıştı, hani o aile ile röportaj yapıldı ya ben ondan habersizken o videoyu çektim, dedim ki ortada bir şey yok kimseye iftira atmayın.

"EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLSA BİLE..."

- Şimdi Twitter'a baktım yine o yalan haberi yapan kişiyi bir savunuyorlar... İsmini unuttum, bilmem ne yalnız değildir...

- Bütün ünlüler, ünsüzler, dinsizler, donsuzlar... Buradan kaç kişi çıkıp da İslam'a niye saldırıyorsunuz?..

- Misal diyorum, eğer böyle bir şey olsa bile, kalkıp da bütün İslam'a küfür ettiler adamlar ya.

- Adamlar böyle çalışıyor, en ufak bir şey de bir Müslüman yanlış yapsın, ayağı takılsın "Vay bunların hepsi böyle..."

- Peki biz niye bugünlerde bir olmuyoruz?