CiddiGazete- Daha önce "full HD" kasetle gündeme gelen, "İzleyene hakkımı helal etmem" diyen Cübbeli Ahmet, minberde coştu. Büyük tepki çeken ifadelerle AKP'yi savunma telaşına düşen Cübbeli, ahlak dışı ithamlarda bulundu.

MANSUR YAVAŞ'IN NE SÖYLEDİĞİNİ ANLAMADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "Biz iktidara geldiğimizde İHA'lar, SİHA'lar görev alanlarına dönecek. Siyaset malzemesi yapılmayacak. Öyle her gün ortalıkta gezmeyecek. Kandil'se Kandil, Suriye ise Suriye, Irak'ın Kuzeyi ise Irak'ın Kuzeyi... Nerede bir terör odağı varsa gidip görevini yapacak, başlarına bomba yağdırıp gelecek ve hangarında bekleyecek" dedi.

MİNBERDEN KÜFÜR YAĞDIRDI

Mansur Yavaş'ın ifadelerini çarpıtarak AKP'ye rant devşirme görevi üstlenen Cübbeli, İslam dinini anlatmak için çıktığı minberde küfür yağdırdı. Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş için "Bunlardan kim ne hayır bekler? Yapmadıkları kafirlik mi kaldı! 'Mansur Yavaş İHA'lardan, SİHA'lardan bahsedilmeyecek' diyor. İHA, SİHA senin nerene girdi? Sivri yeri bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?" ifadelerini kullandı. Cübbeli Ahmet'in riyakârlık, iftira, hakaret ve gıybet dolu sözleri şöyle:

"Sizden kim ne hayır bekler. Bir kısım insanlar CHP'ye rey verecek ya... Yapmadıkları kafirlik mi kaldı ya! Yapmadıkları kafirlik mi kaldı! Mansur Yavaş'a bir acaba koymuştuk, şimdi ona da çarpıyı koyduk. Çünkü adam dünkü konuşmasında, evvelsi gün 'Artık İHA'dan SİHA'dan bahsedilmeyecek biz gelirsek' diyor. İHA, SİHA senin, benim namusumu koruyor ya...

"KARIMA, SENİN KIZINA TECAVÜZ EDECEK BUNLAR"

Ulan İHA, SİHA olmasa PKK bastı buraları... Benim karıma, senin kızına tecavüz edecek bunlar. Etmediler mi Doğu'da, Güneydoğu'da... Etmediler mi? Analar niye ağlıyor. Tecavüz etmediler mi kızlarına... İHA, SİHA senin nerene girsin ya? Senin nerene girdi yani... Niye rahatsız oluyorsun? Sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?"