CiddiGazete- PKK terör örgütü patentli Dem Parti'nin sözcüsü Ayşegül Doğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere Antalya, Ankara, Bolu, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Samsun'da kendi adaylarıyla gireceklerini söyledi.

Daha önce yerel seçimlerde aday gösterecekleri 27 ilçeyi açıkladıklarını belirten Ayşegül Doğan "Aday göstereceğimiz bazı yerleri, yeni illeri sizlerle paylaşmak istiyorum. Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri ve Samsun olmak üzere 7 ilde aday göstereceğiz. Komisyonumuz hazırlıklarını tamamladı. Aday göstermeye karar verdik. Aday göstereceğimiz yerlere ilişkin çalışmalar tamamlandıkça aşama aşama sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP İLE İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ

Doğan, dün Dem Parti heyetinin, CHP'yi ziyaret ettiğini ve sonrasında ortak açıklama yapıldığını belirterek şöyle dedi:

- Yerel seçimlerde güç birliği yapılabilir mi yapılamaz mı, yapılması muhtemel yerler nereler olabilir, olabilir mi, olamaz mı, buna dair bir çalışma yürütülebilir mi diye konuşulduğunu kendileri açıkladılar.

Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

- Her iki partinin ilgili komisyonları bu çalışmaları yürütecek. Henüz netleşen bir şey yok buna dair. Çalışmalar ilerledikçe kamuoyu düzenli bir biçimde bilgilendirilecek. Tüm süreçlerde olageldiği gibi açık ve şeffaf bir biçimde bunları sizlerle paylaşacağız.