CiddiGazete- Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı açıklamada muhalefeti hedef alarak "Sandıkta tecelli eden iradeyi kabul etmiyorlar. 'Biz nerede yanlış yaptık?' diye kendilerine sormuyorlar. Pazar günü 17. seçimlerini kaybettiler" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, ittifak ortağı Devlet Bahçeli ile birlikte deprem bölgesine gitti.

Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır yıkıma uğrayan Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Konuşmada, Millet İttifakı'nı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan şunları söyledi:

- 50 bin deprem şehidimize bay bay Kemal'in takımı nasıl baktı? Deprem bölgesi ile ilgili "Size bir şey yok" dediler. Devletimiz onların yanındadır.

- Sandıkta tecelli eden iradeyi kabul etmiyorlar. "Biz nerede yanlış yaptık?" diye kendilerine sormuyorlar. Pazar günü 17. seçimlerini kaybettiler.

- Korkutma siyasetiyle oy alacaklarını sanıyorlar.

- Mahalle baskısı ile gençlerimizi yıldırdılar.

- Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları neredeyse nasır bağlamıştı. Bugün ise aynı eliyle masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü.

- CHP Genel Başkanı'nın giderek daha zehirli, daha çirkin bir dil kullandığını görüyoruz. Yaptığı pervasız ve buram buram nefret söylemi kokan açıklamalarıyla her gün toplumumuzun bir kesimini düşmanlaştırıyor.