CiddiGazete- Kocaelispor ile Sakaryaspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için hazırlık maçı yaptı. Hakemler ile her iki takımın futbolcuları sahaya "Sesinizi duyan var" pankartıyla çıktı.

Dakikalar, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye illerinin plaka sayılarını gösterdiği anlarda taraftarlar, hep bir ağızdan şehirlerin isimlerini söyleyerek "Burada" diye bağırdı.

Karşılaşma, ilk depremin gerçekleştiği saati temsilen 4'üncü dakikanın 17'nci saniyede bir süre durduruldu. Bu sırada taraftarlar destek amacıyla atkı ve berelerini sahaya attılar. 17 bin 500 biletli seyircinin takip ettiği karşılaşmaya etkili başlayan Sakaryaspor, 18. dakikasında Kabongo Kasongo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Sakaryaspor, 90. dakikada İbrahim Has’ın attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın bilet geliri, depremzedelere bağışlanacak.

TRİBÜNLERDE KAVGA ÇIKTI

Öte yandan maçın ilk yarısı oynanırken Sakaryasporlu taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın son dakikasında da Sakaryasporlu bir taraftar sahaya girerek, Kocaelisporlu taraftarlara doğru koşmaya başladı. Güvenlik görevlileri taraftarı sahadan dışarı çıkardı.