CiddiGazete- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, deprem ve selden zarar gören bölgelerde yaptığı incelemelerin ardından partisinin Gaziantep İl Başkanlığı’nda gündemi değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Destici özetle şunları söyledi:

“Maddi zararlar karşılanır ama maalesef giden canlar geri gelmiyor. Bölgemiz yüzyılın afetini yaşadı. TBMM’de kurulan Deprem Araştırma Komisyonu’nun çalışmalarından sonra öyle yasal düzenlemeler yapılmalı ki bir daha yanlış yapılacak tek bir nokta bırakılmamalı.

CUMHUR İTTİFAKI

BBP olarak Cumhur İttifakı’ndayız ve Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. BBP olarak ittifak çatısı altında kendi aday ve logomuzla seçimlere katılacağız.

Biz devletin ve ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklal ve istikbalini önceleyerek siyaset yaptık, yolumuza böyle devam ediyoruz. Cumhur İttifakı Seçim Protokolü’nde de yine bu hassasiyetlerimizi vatandaşlarımız görecekler.

CHP-HDP GÖRÜŞMESİ

Seçim kazanacağız diye teröristlerin siyasi partileriyle işbirliği yapmamaları gerekir. Oradan oy alacağız derken ellerindeki oyları kaybederler. Son anketlerde; HDP ile işbirliği gündeme gelince Kılıçdaroğlu’nun oyunun 6 parti ve HDP’nin toplam oyunun 15 puan altında olduğunu görüyoruz.

PKK’nın siyasi şubesi HDP İstanbul’da yaptığı gösteride teröristbaşının pankartlarını açmış. Biz hep haklı çıkıyoruz, kimseye iftira atmıyoruz. Biz kim neyse onu söylüyoruz. Biz teröriste terörist, haine hain deme cesaretini gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz.”

ÇOCUĞUN HALİNİ GÖRMEDİ!

Öte yandan BBP Genel Başkanı Destici’nin, “Şanlıurfa’da, sel ve su baskınları sonucu kaybettiğimiz vatandaşlarımızı geri getiremeyiz. Lâkin, devletimiz her yerde diğer bütün olumsuzlukları giderecek ve vatandaşlarımızın kayıplarını telafi edecektir.

Yüce Allah (cc) Devletimizin ve Milletimizin yar ve yardımcısı olsun” notuyla paylaştığı fotoğraflarda kendisi ve beraberindekiler yağmurluk ve çizme giyerken, üstünde ıslak bir eşofman, çıplak ayaklarında ise sadece terlik bulunan bir çocuğun fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Destici’nin Şanlıurfa sokaklarını çekpasla temizleme çalışırken gösteren bir video paylaşılması da eleştiri aldı.