Liverpool ve Roma'nın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdıracak son iki takım belli oldu. İlk maçta deplasmanda 3-0 kazanan Real Madrid, Juventus'u konuk etti. İspanya'dan 2-1'lik galibiyetle dönmeyi başaran Bayern Münih ise Sevilla'yı ağırladı. Juventus 61'de 3-0 öne geçtiği maçta Ronaldo'nun 90+7'de penaltıdan attığı golle yıkıldı. Gece bu dramatik golle son buldu. Bayern'in Sevilla'yı konuk ettiği maçta ise gol sesi çıkmadı. Bayern Münih ve Real Madrid yarı finale yükselmeyi başaran takımlar oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı devam etti. İlk maçta sahasında Real Madrid’e 3-0’lık skorla mağlup olan ve yarı final için ufak çaplı bir mucizeye ihtiyacı olan Juventus deplasmanda Real Madrid’e konuk oldu. Juventus, Mandzukic (2 ve 37) ve Matuidi’nin (61) golleriyle 3-0’lık üstünlüğü yakalasa da gece dramatik bir sonla bitti.

90+3’te Juventus’ta Benatia, Lucas Vazquez’i ceza sahası içinde indirdi hakem de penaltıya hükmetti. Buffon yoğun itirazdan dolayı kırmızı kart gördü. Kaleye Wojciech Szczesny geçerken Cristiano Ronaldo 90+7’de penaltı noktasından hata yapmadı ve 3-1’le inanılmaz maça nokta koydu.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı rövanşında Bayern Münih ve Sevilla takımları, Münih'teki Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.

Bayern Münih-Sevilla maçı golsüz bitti

Gecenin diğer maçında ise ilk maçta Sevilla’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ve ciddi bir avantaj elde eden Bayern Münih, rakibini tur için konuk etti. Takımlar sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve Bayern evinde yarı finale yükselen taraf oldu. Bu sonuçlarla birlikte Liverpool ve Roma’nın ardından yarı finale yükselen diğer iki takım Real Madrid ve Bayern Münih oldu.