CiddiGazete- AKP, Hüdapar, DSP, YRP ve BBP'in bileşeni olduğu Cumhur İttifakı'nın temsilcilerinden Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta oyunu Ankara'da kullanacak.

Bahçeli, milletvekili adayı olduğu memleketi Osmaniye'ye propaganda sürecinde olduğu gibi oy vermek için de gitmeyecek.

Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'ye 6 Şubat'taki depremden 16 gün sonra Erdoğan'a eşlik etmek için gitmiş, bir kaç saat kalıp ayrılmıştı.

Bahçeli, daha önce açıkladığı gibi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a "evet" mührünü Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda vuracak.

DİĞER GENEL BAŞKANLAR NEREDE OY KULLANACAK?

Seçimde diğer genel başkanların nerede oy kullanacakları da belli oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu İstanbul'da oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Ankara Çankaya'da oyunu kullanacak.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde kullanacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu'nda, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent'te T Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici aday olduğu İstanbul'da ve Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara Çankaya'daki Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde sandık başına gidecek.