CiddiGazete- Dün yaptığı açıklamada, "Ben bir formülünü buldum. Onun formülü şu: Altı çarpı sıfır eşittir sıfır" diyen Devlet Bahçeli, bugün altılı masaya aday çıkarmama çağrısında bulundu.

MHP'nin Kızılcahamam'daki kampının kapanışında konuşan Bahçeli, "Zillet partilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne siz meşgul olun ne de milletimizi meşgul edin. Anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan etrafında tek yumruk olalım. Onu sahiplenelim. Yeni bir sayfa açalım" diye konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- MHP, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere heves ve heyecan bakımından tamamıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır. İnandık, başaracağız. Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir.

- Altılı masa darmadağındır. Her bir parti kendi çıkarının, ikbalinin, kendi gizli gündeminin peşine düşmüştür.

- (Altı genel başkana ortak yetki tartışması) Yüzde 50'yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla, yüzde sıfır bilmem kaç oy oranına haiz bir partinin eşit sorumluluğa ve stratejik konularda aynı imza yetkisine sahip olacağını ifade etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.

- Kılıçdaroğlu küresel emperyalizme sempatik görünme çabasıdır. Freni tutmayan Kılıçdaroğlu'nun sözleri çamur saçmaktadır.

- TSK'ya yapılan saldırıyı kınıyorum. Kılıçdaroğlu edepsizdir, hiçbir Türk askeri cepheden kaçmamıştır.

- Komuta kademesinin alkışladığı başkomutan Erdoğan'dır. Kılıçdaroğlu'nun ağzından skandal sözler döküldü. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.

yaşarr-1

Devlet Bahçeli, toplantının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'a, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan kardeşi Erdoğan Yıldırım'ın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.