Reuters haber ajansından gelen bilgiye göre, Paris’te meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğü ve 12'si ağır olmak üzere 36 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Yerel medyada, bir fırında meydana gelen patlama sonrası, çevre dükkanlarda hasar oluştuğu söylendi.

PATLAMA NEDENİYLE BÜYÜK HASAR MEYDANA GELDİ

CNN Türk Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin, Paris’te meydana gelen patlamayla ilgili son bilgileri paylaştı. Morin, ikinci bir patlama tehlikesinin halen sürdüğünü ve şiddetli patlama nedeniyle 36 kişinin yaralandığını aktardı. Patlamayla ilgili son bilgiler şöyle:

“Bir ekmek fırınında patlama gerçekleşti. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtiliyor. Terör saldırısı korkusu yaşandı. Daha sonra bunun bir ekmek fırınında meydana gelmesi nedeniyle kaza kaynaklı olduğu belirtiliyor. İtfaiye görevlileri olay yerinde müdahalelerde bulundu.

İlk gelen bilgilere göre çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Patlamanın yenilenebileceği korkusu var. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar var. Binanın alt kısmı yıkılmış durumda.

Olay yeri güvenlik çemberi altına alınmış durumda.”

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Içişleri Bakanı Christophe Castaner, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, durumun kontrol altına alındığını ve 200 itfaiyeciyle yangına müdahale edildiğini kaydetti. İki helikopter de yaralıları kurtarmak için çalışmalara destek verdi.

AYRINTILAR GELİYOR...