CiddiGazete- Galatasaray'da Gaziantep FK maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya öfke dinmiyor... Sarı kırmızılılar geçen hafta Gaziantep FK ile oynanan maçın 45. dakikasında Abdülkerim'e çıkardığı ikinci sarı kart ile büyük tepki çeken hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili çıkış bu kez başkan Dursun Özbek'ten geldi. Sarı kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un karşılaşmanın devre arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yaptığı sitemin daha sertine Dursun Özbek imza attı.

ÇELİK KONUŞURKEN, ÖZBEK ARAYA GİRDİ

Kulüpler Birliği'nin organizasyonuyla kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular TFF'ye yapılan saldırıya karşı için geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, Riva'daki organizasyonda sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, MHK Başkanı Sabri Çelik'e sert çıktı. Toplantıya katılan Çelik, tüm kulüp başkanlarına yapay zeka ile hakem atamalarını anlatmaya başladıktan sonra Özbek araya girip "Başkan, Yaşar Kemal Uğurlu hangi algoritmaya göre bizim maça atanıyor?" sorusunu yöneltti.

"NEYE GÖRE BİRİNCİ ADAY ÇIKTI?"

Sistemi anlatmaya başlayan Sabri Çelik, Uğurlu'nun Galatasaray'ın hakem adayı sıralamasında birinci olduğunu belirtti. Bunun üzerine Dursun Özbek, yeniden araya girerek, "Siz bildiğinizi anlatıyorsunuz. Ben size soru soruyorum. O zaman soruma cevap ver. Uğurlu nasıl bizim maça atanıyor? Bu algoritmayı kim yönetiyor? Neye göre birinci oluyor?" diye sitem etti. Sabri Çelik'in "Hakemlik performansına göre" cevabı üzerine Özbek "Hakemliğini geçtim, Yaşar Kemal Uğurlu kötü ve art niyetli biri! Hakem de değil, iyi niyetli de!" sözleriyle tepkisini sürdürdü. (Hürriyet)