Meral Akşener'in Üsküdar'daki evinin karşısındaki duvara "her an her şey olabilir" yazısını yazan iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Burak G., "Çukur" dizisinin repliğini duvara yazdıklarını, tehdit amacı gütmediklerini, duvarın karşısındaki evin Akşener'e ait olduğunu bilmediklerini söylediler.

Polis ekipleri, yazının yazılmasının ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan araştırmada, iki kişinin spreyle yazıyı yazdıkları belirlendi.

Kamera görüntülerinden yazıyı yazanların Burak G. (23) ve 14 yaşındaki E.T olduğu tespit edildi. Ekipler iki kişiyi gözaltına aldı. Burak G., Emniyet'teki sorgusunda "Çukur" dizisinin repliklerini duvara yazdıklarını, herhangi bir tehdit amacı gütmediklerini öne sürdü.

Burak G., Meral Akşener'in yazı yazdıkları duvarın karşısında evi olup olmadığını da bilmediklerini iddia etti. Burak G. ve E.T.'nin "nitelikli tehdit" suçlamasıyla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Öte yandan, Kartal Adliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bir polisin imza atanlarla tartışma yaşadığı iddiaları ile ilgili de inceleme başlatıldığı bildirildi.