Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 25 yıl önce mezun olanlar, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Mezuniyetlerinin 25. yılını kutlayan diş hekimlerine, fakültede düzenlenen törende plaket verildi.

Sabah yapılan mezuniyet sonrası eğitim programının ardından öğleden sonra plaket töreni düzenlendi.

Gazi Diş Hekimliği Fakültesi'nin sembol isimlerinden Prof. Dr. Cihan Akçaboy'un 1993-1994 yıllarını anlattığı sinevizyon gösterisi destekli konuşması öğrencilerden büyük alkış aldı.

Prof Dr. Akçaboy, her şeyin değiştiğini ancak mezunlarla arasındaki yaş farkının hala aynı olduğu söyledi. Sinevizyonda ekrana getirilen görüntülerde değişime uğrayan ünlülere de yer verildi.

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in 1994 ve 2019 yıllarındaki görüntüleri üzerinden değişimi anlatan Cihan Akçaboy, o dönem İçişleri Bakanı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in fotoğraflarını da ekrana getirdi.

Prof. Akçaboy, Türkiye'de değişime uğramayan tek ismin Ajda Pekkan olduğunu söyledi! Akçaboy, Ajda Pekkan'ın 25 yıl önceki fotoğraflarıyla bugünkü görüntüsünün aynı olduğunu belirtti.

Plaket töreninin ardından, 25 yıl önce Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan diş hekimleri gala yemeğinde bir araya geldi.