CİDDİGAZETE

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Dülger, Uşak'ta toprağa verildi.

Alanya'da katıldığı bir düğünde geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 55 yaşında yaşamını yitiren Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Dülger'in cenazesi Yücetepe Camisi'ne getirildi.

Dülger'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığı'nda defnedildi.

ÜLKÜCÜ CAMİA CENAZEDE BULUŞTU

Merhum İbrahim Dülger'in cenazesine, MHP eski milletvekili ve Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sezgin Çelik, Ülkü Ocakları eski genel başkanlarından Suat Başaran, Ulvi Batu, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Çolak gibi akademisyen, yazar ve ülkücü camianın önde gelen isimlerinden oluşan yüzlerce seveni katıldı.

Evli ve iki çocuk babası Prof. Dr. İbrahim Dülger, 2016 yılında Hoca Ahmet Yesevi Türk Kültürüne Hizmet Ödülü'ne layık görülmüştü.

KLİP ÇEKTİ, SAHNE ÇALIŞMASI YAPTI

Özellikle orta Asya ezgilerine ilgi duyan İbrahim Dülger, bir dönem albüm çıkardı. Dülger, ülkücü camianın düzenlediği gecelerde ünlü isimlerle de sahne aldı.