Koçtaş, ustalar ile müşterileri buluşturan mobil uygulaması "Ustabilir"i tanıttı. "Ustabilir" uygulaması, Koçtaş müşterilerinin yanı sıra evini yenilemek isteyen herkesin kullanımına açık, ücretsiz bir uygulama. Ustabilir’de kullanıcılar, ihtiyaç duydukları hizmet ile ilgili bulunduğu bölgedeki ustaları kolaylıkla filtreleyebiliyor, aradığı ustayı yorum, sertifika ve puanı üzerinden değerlendirebiliyor.

IOS ve Android platformları üzerinden kullanıcılar ile buluşan uygulama, ilk olarak İstanbul’da devreye alındı. Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak olan bu uygulama yakında tüm Türkiye’de yaygınlaşacak.

HEDEF 5 BİN USTA

Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Koçtaş Usta Kartlı 30 bine yakın usta olduğunu belirtti. Ustalarımız ile müşterileri buluşturan yepyeni bir mobil uygulamayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Özpamukçu, “Ustabilir mobil uygulamamız, emektar ustalarımız ile evini güzelleştirmek isteyen müşterilerimizin buluşma noktası olacak. Uygulamamız şu ana kadar yaklaşık 10 bin kullanıcı tarafından indirildi. Hem ustaların hem de kullanıcıların ücretsiz olarak faydalanabileceği ‘Ustabilir’in, 2018 yılı sonuna kadar 5 bin ustanın yer alacağı bir pazar yerine dönüşmesini hedefliyoruz” dedi.

KOÇTAŞ USTA KART

Koçtaş’ın ustalara yönelik çalışmalarına değinen Koçtaş Pazarlama Direktörü Ebru Darip de Koçtaş Usta Kart’ın avantajlarını sıraladı. “Ustalarımıza sunduğumuz birçok hizmet ve avantajla daima onları destekliyor, yanlarında olduğumuzu vurguluyoruz” diyen Darip şöyle devam etti:

“Koçtaş, ustalara hem mağaza içinde hem de mağaza dışında birçok avantaj sağlıyor ve ustaların hayatını kolaylaştıracak pek çok noktada onlara özel ayrıcalıklar sunuyor. Ustalara özel müşteri hizmetleri hattı 0850 226 USTA (8782)’yı devreye alan Koçtaş, Usta Kartlı ustaların siparişlerini telefon üzerinden alıyor. Zamandan tasarruf eden ustalar, mağazaya sadece paketlerini almak için uğruyor. Nakliyeli ürün alan Usta Kartlı ustalar ise, Koçtaş’tan yaptıkları alışverişlerin ertesi gün saat 14.00’e kadar istedikleri adrese hızlı teslim edilmesinin keyfini çıkarıyor. Ustalar, Usta Kart ile Koçtaş ve Koçtaş Fix mağazalarından yapacakları alışverişlerde tüm indirimlere ek olarak yüzde 10’a varan indirim veya puan kazanabiliyor. Bu puanları da ister Koçtaş mağazalarında ister, Aygaz Otogaz, Carrefour, Opet, Setur veya gibi markalarda harcayabiliyor.

Koçtaş, yaptığı marka işbirlikleri ile de ustalara büyük fırsatlar sunuyor. Koçtaş Usta Kartlı ustalar, 2 bin DK, 2 bin SMS ve 9 GB içeren Vodafone Red Business Pro Usta Paketi’ne 79 TL yerine 51 TL’den sahip olabiliyor. Ayrıca Tek Telefon hizmeti sayesinde, dükkan telefonlarına gelen çağrıları cep telefonundan karşılayarak her zaman ulaşılabilir olma fırsatı elde ediyor. Bunların yanı sıra Koçtaş, Usta Kartlılara araç, otogaz ve akaryakıt alımlarında da ek faydalar sunuyor. Ustalar Fiat Professional araç alımlarında belirli modellerde Usta Kart ile bin 500 TL indirimden yararlanabiliyor.”