Yeni emekli olanlar aylık bağlanmasının sevincini yaşarken, iki önemli imkana daha kavuşacak. Yeni emekli olanlar hem dini bayramlar öncesi biner lira ikramiye, hem de 600 liraya varan banka promosyonu fırsatı yakalayacak.
Emekli aylığı bağlananlar, bankasını seçip 3 yıllık dönem için 600 liraya varan promosyonu da cebine koyabilecek. Önümüzdeki ay tüm emeklilere bin lira bayram ikramiyesi ödenecek. Bu ödeme Ağustos'un 17'sine kadar yapılacak. Emeklilik başvurusunu yapmış ve bu açıklanacak ödeme tarihinde emekli aylığı bağlanmış olanlar, bin lira ikramiyeyi alabilecek.
Bu kişiler, seçtiği bankaya hemen "Maaşımı 3 yıl sizden alacağım" taahhüdü vererek de 600 liraya varan promosyondan yararlanacak. Böylece bu yaz maaşın yanı sıra bin 600 liralık ek gelir elde etmiş olacaklar. Kurban Bayramı ikramiyesi ödendikten sonra emekli olanlar ise 2019'dan itibaren bu paradan yararlanacak.