CiddiGazete- Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya platformlarında yer alan Emniyet mensuplarının banka maaş promosyon anlaşmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

- Genel Müdürlüğümüz ile Vakıfbank arasında 18 Mart 2022 tarihinde imzalanan yeni promosyon protokolüne göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve 81 il teşkilatında görev yapan tüm personelin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacaktır.

- Ayrıca bu miktar, 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında arttırılacak ve sözleşme 5 yıl süreyle geçerli olacaktır.

- Bu durum, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile tüm teşkilata duyurulmuştur.

Açıklamada, merkez ve il teşkilatlarının devam eden banka promosyon anlaşmalarının sona erdikçe ek protokol ile yeni yapılan sözleşmeye dahil olacaklarının bilgisi de verildi.

ANLAŞMAYA İSTANBUL EMNİYETİ DE DAHİL

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün promosyon anlaşmasının 6 ay önce bittiği ve henüz bir sözleşme imzalanmadığı" iddialarının dezenformasyon olarak nitelendirildiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün promosyon anlaşması, 31 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek olup, süre sonunda yeni anlaşmaya dahil olunacaktır.

- Yeni sözleşme gereği yapılacak ödemeden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün tüm personeli de faydalanacaktır.

- Bu konuda sahte hesaplardan provokasyon yaptığı belirlenenler hakkında suç duyurusu bulunulmuştur.