CiddiGazete- Fenerbahçe teknik heyetinde yer alacak Emre Belözoğlu, Rizespor maçında son kez forma giydi.

Karşılaşmadan sonra duygularını paylaşan Emre şöyle dedi:

Ben böyle duygusal konuşmaları yapmayı tercih etmiyorum. 1-2 güne kadar bu konuyla ilgili gerekli bir açıklama yapacağım.

Maç bitince içeri gittim annemi aradım. İlk önce onunla helalleşmem gerekiyordu. Çocukluğumda ne hayal ettiysem Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki kat kat fazlasını yaşadım. Düşüncelerimi futbolseverlere daha samimi bir şekilde aktarmak için 1-2 gün hazırlanmak istiyorum.

Hatalarımla, doğrularımla 25 seneye yakın bir kariyer. İmrahor'un sokaklarında futbolcu abilerimin isimlerini bağırarak oynadım. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Galatasaray altyapısına girdim.

Orada çok güzel başarılar yaşadım. Sonra Avrupa. Daha sonra Göksel abinin takımı Başakşehir. Onları da kutluyorum şampiyonluktan ötürü. Sonra Fenerbahçe. Hayatımın en mutlu günleri burada geçti.

Her bir veda bir kavuşmaya vesiledir. Futboldan kopmayacağım. Sadece profesyonel futbolu bırakıyorum. Herkes hakkını helal etsin. Allah'a şükürler olsun ki ben bu kariyeri yaşadım. Herkese teşekkür ediyorum. 2-3 gün içinde ciddi bir açıklama yapacağım.