CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşurken, "Reis bize çay ısmarla" tezahüratları üzerine partisinin il başkanından bu konuda bir hazırlık yapmasını istedi. Konuşmasının ardından Erdoğan, gençleri birlikte çay içmeye davet etti.

Erdoğan, konuşması öncesinde, parti teşkilatınca ışık gösterisi ve videolar eşliğinde İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" şarkısı dinletildi. Daha sonra Erdoğan'ın "Şimdi size bir de biz sürpriz yapalım" demesinin ardından, "akil adam" Orhan Gencebay'ın "Yarabbim" şarkısı çalındı.

Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde salondaki gençlerin, programın ardından AKP Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, günün anısına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye takdim etti.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Vedat Demiröz, Efkan Ala, Erkan Kandemir, Ömer İleri ile milletvekilleri ve AKP üyeleri katıldı.