CiddiGazete- Geçen haftaya kadar İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e övgü yağdıran Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Ankara'da yaptığı görüşmenin ardından AKP'ye geçmeyi kabul etti.

İyi Parti'den e-devlet üzerinden istifa eden Özcan'a AKP rozetini Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan Taktı. AKP'nin TBMM'deki grup toplantısına çağrılan Kürşat Engin Özcan, rozeti takıldıktan sonra ilk sözü "Emrinizdeyim Sayın Cumhurbaşkanım" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Engin, Erdoğan'ın talimatıyla grup toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

- Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle üzüntü duyuyorum. Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

- Askerimiz, bu aziz milletin toprağını, canını korumak için seferdedir. Allah ayağına taş değdirmesin. Allah her zaman yanlarında olsun.

- Tüm dünya ve dolayısıyla ülkemiz zorlu bir dönemden geçmektedir.

- Bu zorlu dönem içerisinde sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik çağrısına icabet etmemek olmazdı.

- Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.

- Millete ve memlekete hizmet için her zaman emrinizdeyim sayın Cumhurbaşkanımız.

kürşatt1

SOSYAL MEDYA HESABINDA DÜZENLEME YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP rozeti takana kadar tedbirli davranan Kürşat Engin, Twitter hesabındaki İyi Parti logosunu çıkarmadı ve Meral Akşener'i takipten çıkmadı.

kürşatt 2

Erdoğan AKP rozeti taktıktan sonra Twitter hesabında düzenleme yapan Engin, Akşener dahil tüm takipçilerini çıkartarak sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı takip etmeye başladı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin, profilindeki İyi Parti rozetini de çıkardı. Engin'in AKP'yi ve AKP'li diğer isimleri takip etmemesi dikkati çekti.