CiddiGazete- Devlet Bahçeli'ye şok... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ile Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde bir araya geldi. Erdoğan, dün dış basına yaptığı açıklamada, Sinan Oğan için olumsuz ifadeler kullanmıştı.

ERDOĞAN, MÜZAKEREYİ SEVMİYORDU!

CNN International'dan Becky Anderson'ın sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın ikinci turda belirleyici olacağı yönündeki tezlerin sorulması üzerine "Ben bu şekilde müzakere etmeyi seven biri değilim. Bu işin kaderini belirleyecek olan Türk halkıdır; Türk halkı istikrarı seçecektir. Oğan ikinci turda yarışmıyor, bu iş bitti. İkinci turda Kılıçdaroğlu ve Erdoğan var" demişti.

GÖRÜŞME 1 SAAT SÜRDÜ

Erdoğan ile Sinan Oğan arasındaki görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmeyle ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı. Zirvenin ardından Dolmabahçe Ofisi'nden önce Sinan Oğan, ardından Erdoğan ayrıldı.

BAHÇELİ VE EKİBİ ŞOKTA

Sinan Oğan'ın yüzde 5'in üzerine oy alması karşısında Devlet Bahçeli ve ekibi, "milliyetçiliğin merkezi biziz" demiş ve Sinan Oğan ile Erdoğan'ın görüşmemesi için yoğun şekilde hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yapmıştı.

"OLMAYAN SİYASİ GÜCÜ..."

Bahçeli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında isim vermeden Sinan Oğan'ı hedef almış ve "Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösterip siyaseti at pazarına çevirenler, kamuoyuyla gün aşırı talep listeleri paylaşanlar samimi olmadığı gibi milli ve ahlaki değerlerle ters düşen fırsatçı acizlerdir" demişti.