CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da Akyazı Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bay bay Kemal Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar getirecekmiş veya getirmiş. Eroin, esrar kaçakçılarının paralarını buraya getirecekmiş. Bay bay Kemal'in işi ya Kandil'deki teröristlerle, bu teröristlerin parlamentodaki uzantılarıyla... O kapalı kapılar arkasında acaba ne görüştü? Açıklayamaz. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Selo'yu çıkaracakmış. Terörist başı Öcalan'ı çıkaracakmış. Bu ülke terör devleti değil. Türkiye asla bu terör örgütlerinin oyuncağı değil. Bay bay Kemal bunları söylerken bayan Meral ne söylüyor? Aykırı bir ifadesi var mı? Bu 7'li masa iyice dağıttı.

TCG ANADOLU İLE İZMİR'DEN FARKLI MESAJLAR VERECEĞİZ

TCG Anadolu gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. Şöyle 1 hafta 10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. Fazla teferruata girmeyeyim. İnşallah oradan TCG Anadolu ile farklı mesajlar vereceğiz. TCG Anadolu'ya maket gemi diyen bu 7'li masanın mensuplarına en güzel cevabı şu ana kadar bu gemimizi ziyaret eden 70-80 bin kişi verdi. Bu insanlar saatlerce kuyrukta beklediler.

TCG ANADOLU'NUN 2 KAT BÜYÜĞÜ İÇİN BELLİ ÜLKELERLE GÖRÜŞMELER YAPTIK

İnşallah 14 Mayıs'ta bu görevi bize vermeniz halinde 2. adım, bu uçağın 2 kat büyüklüğündeki uçağın ön görüşmelerini belli ülkelerle yaptık. Onun 2 kat büyüklüğündeki uçak gemisini de inşallah yapacağız. Böylece mavi denizlerde bizim uçak gemilerimiz çok daha farklı bulunacak."