CiddiGazete- Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan'da yaşayan üniversiteli gençler için bir destek paket hazırladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ‘Öğrenci Evi Destek Paketi’ uygulamasını sosyal medya hesabından paylaştığı, “Öğrenci evinde kalan gençler için destek paketimiz hazır. İkamet şartı da aramıyoruz. Eyüpsultan'da yaşıyor olmanız yeterli. Unutmayın; her zaman yanınızda ve sizlerleyiz” mesajı ile duyurdu.

Yiyecek ve temizlik malzemelerinden oluşan destek paketinin haziran ayına kadar her ay üniversite öğrencilerinin evlerine ulaştırılacağı belirtildi.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ŞUBAT

‘Öğrenci Evi Destek Paketi’nden yararlanmak için bir kez başvurmak yeterli olacak. 25 yaşından küçük olmak ve Eyüpsultan sınırları içerisinde öğrenci evinde yaşıyor olmak yeterli. Bu şartları taşıyan öğrencilerin başvuru için Eyüpsultan Belediyesinin internet sitesinde bulunan formu doldurmaları gerekiyor.

İKAMETGAH DETAYI

Eyüpsultan'da öğrenci evinde yaşayıp, ikameti kendi memleketinde olan gençlerin ise “Genç Eyüpsultan” Instagram profiline özel mesaj ile isim soyisim, Eyüpsultan'da ikamet ettiği adres, telefon numarası ve TC Kimlik numaralarını yazarak başvuruda bulunmaları gerekiyor.