CiddiGazete- Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 3 günlük Kızılcahamam "İktidara Hazırlık Kampı"nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dört yıl önce kurulan Yeniden Refah Partisi'nin koşar adım hedefe gittiğini, çok daha önce kurulmuş partilerin önünde olduğunu ifade eden Erbakan, bunu Yargıtay'ın açıkladığı partilerinin üye sayısındaki artıştan da görülebileceğini söyledi.

Fatih Erbakan, "Yargıtay, 7 ay sonra nihayet ısrarlı çağrılarımıza kulak vermiş olacak ki partilerin üye sayılarını açıkladı ve Yeniden Refah Partimiz bu 7 aylık dönemde oransal olarak en fazla üye kaydeden parti olarak 54 bin 309 yeni üye ile toplam 269 bin 391 üyeye ulaştı. Paralı ve havalı pek çok partiyi geride bıraktık. Partimiz Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olmuştur. Asıl büyük sürprizi seçimlerde yapacağız inşallah" diye konuştu.

"SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ"

Erken seçim ve ittifak tartışmalarına yönelik de açıklamada bulunan Erbakan şöyle dedi:

- Milli Görüş'ün kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. "Böyle bir ittifakın içerisinde de yer almayız" dedik.

- Biz bütün siyasi partilere de davet yapıyoruz. Diyoruz ki "gelin, kurtuluş Milli Görüş'tedir. Milli Görüş'ün ekonomide, sosyal ve dış politikalardaki temel esaslarına uygun bir deklarasyon, bir beyanname ortaya koyalım.

- İktidar olduğumuzda bu yoldan yürüyecek, bunları uygulayacağız.

- Milli Görüş'ün bu temel prensipleri, "kurtuluş reçeteleri etrafında birleşelim" diye her fırsatta ifade ediyoruz.

- Ancak görünen o ki bu şartlarda bu temel prensiplere sahip olan tek parti olarak, Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza gireceğimiz.