CiddiGazete- Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Enner Valencia ve Miha Zajc'ın golleriyle maçı 2-0 kazanmasına rağmen, Ankara'dan gelen haberle yıkıldı.

Maçın 2. dakikasında Arda Güler'in müthiş pasını gole çeviren Enner Valencia, Fenerbahçe'yi öne geçiren isim oldu. Ekvadorlu futbolcu, bu sezonki gol sayısını 29 yaptı ve Alex de Souza'yı geçerek sarı lacivertli formayla bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu oldu. Öte yandan, bir sezonda en fazla gol atan oyuncu konumundaki Aykut Kocaman’ın rekorunu da egale etmeyi başardı.

Karşılaşmanın 90+5 dakikasında Miha Zajc son sözü söyledi ve Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla 77 puana ulaşsa da Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, bitime iki hafta kala 82 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

Fenerbahçe, ligden çekilen Hatayspor nedeniyle, Galatasaray da Gaziantep FK maçı nedeniyle 3 puana daha sahip olacak. Sarı lacivertli ekip, sezonun son maçını 4 Haziran'da Galatasaray deplasmanında oynayacak.