CiddiGazete- Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçe, Beşiktaş mağlubiyetini unutmak isterken tribünlerden yükselen protesto sesleriyle sarsıldı.

Fenerbahçe'ye turu getiren golleri 8 ve 42. dakikalarda Emre Mor, 59. dakikada Serdar Dursun ve 90. dakikada Arda Güler kaydetti. Kayserispor’un tek golü 18. dakikada Dimitrios Kolovetsios'tan geldi.

Fenerbahçe yarı finalde, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ile eşleşmesinde hükmen galip sayılarak yarı finale çıkan Sivasspor ile eşleşti.

Yarı final birinci maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Rövanş maçları ve final müsabakasına ilişkin tarihler ise daha sonra açıklanacak.

PROTESTOLAR DAMGA VURDU

Fenerbahçe tribünleri, maç boyunca sarı lacivertli yönetimi protesto etti. "Yönetim istifa" sloganları atan sarı lacivertli taraftarlar, oyuna sonradan giren Willian Arao ve İrfan Can Kahveci'yi de ıslıkladı.

jesus k6

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılamanın ardından protestoların hedefindeki İrfan Can Kahveci'yi teselli etmeye çalıştı.