CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile 26 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın oynanacağı Helsinki'ye ulaştı. Sarı-lacivertli ekibi havaalanında taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Bugün saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Finlandiya'nın başkenti Helsinki'ye giden Fenerbahçe kafilesi yaklaşık 3 buçuk saat süren yolculuğun ardından maçın oynanacağı kente vardı ve buradan da karayoluyla kamp yapacağı otele geçti.

Kafilede Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Ruşen Çetin de yer aldı.

Teknik Direktör Vitor Pereira ile takım kaptanları Luiz Gustavo bugün saat 18.30'da maçın oynanacağı stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından ise Fenerbahçe, saat 19.00'da maçtan önceki son antrenmanını yapacak. Çalışmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

Fenerbahçe'nin Helsinki kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Mesut Özil, Miha Zajc, Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler, Enner Valencia