CİDDİGAZETE

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 9. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşılaştı. Maça çok hızlı başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada Emre Belözoğlu'ndan topu alan Garry Rodrigues'in mükemmel golüyle 1-0 öne geçti.

3 dakika sonra ise Moses'ın getirdiği topta ceza sahası içerisinde vuruşunu yapan Zanka skoru 2-0'a getirdi. 16'da ise Konyaspor atağında Serdar Aziz ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve durum 2-1 oldu.

Kadıköy'de gol yağmuru bitmek bilmedi... Dakikalar 28'i gösterdiğinde Garry Rodrigues'in pasında topla buluşan Ozan Tufan düzgün bir vuruşla farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1.

Devre 3-1'lik skorla biterken Fenerbahçe fırtınası ikinci yarıda da sürdü. 78'de Luiz Gustavo ve 82. dakikada Vedat Muriç'in golleriyle Fenerbahçe sahadan 5-1'lik farklı galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 17'ye yükseltirken, Konyaspor ise 12 puanda kaldı.

FENERBAHÇE-KONYASPOR: 5-1

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Şansalan, Kemal Yılmaz, İsmail Şencan

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Zanka, Serdar Aziz (Dk. 69 Sadık Çiftpınar), Hasan Ali Kaldırım, Gustavo, Emre Belözoğlu (Dk. 60 Tolga Ciğerci), Ozan Tufan, Moses (Dk. 81 Alper), Rodrigues, Muric

İttifak Holding Konyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Skubic, Ali Turan (Dk. 46 Volkan Fındıklı), Anicic, Alper Uludağ, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Miya (Dk. 79 Bajic), Mücahit Can Akçay (Dk. 46 Shengelia)

Goller: Dk. 11 Rodrigues, Dk. 14 Zanka, Dk. 28 Ozan Tufan, Dk. 78 Gustavo, Dk. 83 Muric (Fenerbahçe), Dk. 16 Serdar Aziz (kendi kalesine) (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Miya (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 86 Gustavo (Fenerbahçe)