CiddiGazete- Fenerbahçe'ye ivme kazandıran teknik direktör Jorge Jesus, transferde aynı başarıyı gösteremedi. Portekizli çalıştırıcının transfer ettirdiği Bruma, Alioski, Lincoln ve Gustavo Henrique, sezon bitmeden gözden çıkarıldı. Galatasaray geçmişi olan Bruma, sözleşmesindeki madde nedeniyle 4.2 milyon Euro'ya alındı, Braga'ya maaşının bir bölümü karşılanarak kiralandı; iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

AYRILMAK İÇİN 1.5 YILLIK ALACAĞINI İSTİYOR

Stoper Gustavo Henrique iki yıllığına kiralandı ama kadroya giremiyor. Ayrılmak için bir 1.5 yıllık alacağını talep ediyor. Kiralık gelen Alioski'nin de gönderilmesine çalışılıyor ancak oyuncu kalmak istiyor; kendisine bulunan kulüpleri de beğenmiyor. 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen Lincoln de inişli çıkışlı performansıyla beklentileri karşılayamadı. Onun da 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

YENİDEN ZAJC

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre Fenerbahçe, ülkeyi yasa boğan deprem fırtınası sonrası durdurduğu iç transfer görüşmelerine yeniden başladı. Altay Bayındır ile nikah tazelemeye kesin gözüyle bakan yönetim, Miha Zajc'ın düzenli oynayacağı bir takıma gitme talebini aşmaya çalışacak.