CiddiGazete- Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor'u Kadıköy'de konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-0 kazandı.

fener 7

Sarı lacivertli ekibi galibiyete taşıyan golleri biri penaltıdan olmak üzere ikisini Enner Valencia, Joshua King ve Attila Szalai kaydetti. Konyaspor'da Mame Diouf, 22. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

fener 6

Bu galibiyetle puanını 48'e yükselten Fenerbahçe, lider Galatasaray ile puan farkını 6'ya düşürdü. Ligde galibiyet hasreti 8 maça çıkan, üst üste 5. maçından da mağlubiyetle ayrılan Konyaspor ise 27 puanda kaldı.

fener 4

TRİBÜNLERDE PROTESTO SESLERİ YANKILANDI

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan maça protesto tezahüratları damga vurdu. Fenerbahçeli taraftarlar, "Hükümet istifa" sloganları attı.

fener 1-1

OOSTERWOLDE İLK KEZ FORMA GİYDİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jayden Oosterwolde, ilk kez sarı lacivertli formayı giydi. Hollandalı sol bek, Konyaspor maçının 68. dakikasında Miha Zajc’ın yerine oyuna dahil oldu.

fener 3

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, maç sırasında da depremzedeleri unutmadı. Sarı lacivertli oyuncular, Enner Valencia'nın 13. dakikada penaltıdan attığı gol sonrasında yedek kulübesine koştu. Kaptan Altay Bayındır önderliğinde futbolcular, yedek kulübesinden üzerinde “Bizim Canımız Türkiye” yazılı bir pankartı alarak tribünlere gösterdi. Tribünlerden de sahaya depremzedelere gönderilmesi için bere ve kaşkol yağdı. Daha önce Van depreminin ardından Beşiktaşlı taraftarların da yaptığı dayanışma gösterisi için siyah beyazlı takıma ceza verilmişti.

fener 5

JESUS CEZALI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bir maç cezalı olduğu için yedek kulübesinde yer alamadı. Sarı lacivertli takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yaptı.