CiddiGazete- MHP MYK'sında yapılan değişikliğin yankıları sürüyor. 75 kişilik listedeki yüzde 60'lık değişim, ülkücü tabanda farklı algılara neden oldu. Ekipler savaşının yaşandığı Balgat'ta, kaybedenler kulübüne Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin de dahil edildi.

17 Temmuz 2017 tarihinde atılan bir sosyal medya mesajıyla açığı çıkan ekipler savaşında bir tarafta Şefkat Çetin, bir tarafta da İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve partinin çalışanlarından Yıldıray Çiçek yer aldı. Neslihan Küpelioğlu Gözgeren isimle kadına yazdırıldığı anlaşılan facebook mesajında, Şefkat Çetin'in "FETÖ'cüleri partiye doldurduğu" ifade edilmişti.

Facebook’ta Neslihan Küpelioğlu Gözgören isimli kullanıcı Şefkat Çetin hakkında, "Devlet Bahçeli düşmanlarını partiye topladı, göreve getirdi. Ayrıca sağ seçmende Bahçeli sempatisi yükselirken bunu engelleyecek açıklamalarda bulundu” iddiasını dile getirdi. Partiye getirilen isimlerin arasında FETÖ’cülerin olduğunu belirten Gözgören’e, Şefkat Çetin’den sert tepki geldi.

Bahçeli’den sonra partideki en etkili ikinci isim olarak bilinen Şefkat Çetin, söz konusu mesajın İzzet Ulvi Yönter ve Yıldıray Çiçek tarafından yazdırıldığını ima etti. Gözgören isimli kullanıcının Yönter ve Yıldıray Çiçek'le yan yana çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Çetin, "Derler… Stratejik hamleler neyi hedefler? Sevginin, güvenin yitirildiği yerde kim, kimin için neyin kavgasını yapar? Anlamak zorlaşır… Ayıp" ifadelerini kullandı.

Aynı şekilde Neslihan Küpelioğlu adlı kadının ve İzzet Ulvi Yönter'in kripto FETÖ'cu oldukları yönünde kamuoyunda çeşitli iddialar dile getirilirken, kendilerini gizlemek için Şefkat Çetin'e böyle bir yakıştırmada bulundukları ifade edildi.

Devlet Bahçeli'nin ikazları üzerine, aradan geçen sekiz ayda iki grup arasında sosyal medya üzerinden tartışma yaşanmadı. Ancak pazar günü yapılan genel kurulda İzzet Ulvi Yönter'in dahil olduğu "ekibin" MHP'deki etkinliği ortaya çıktı. Yapılan kulis çalışmaları neticesinde 45 yıldır ülkücü camia içerisinde yer alan Şefkat Çetin, MYK'ya giremeyerek koltuğunu bırakmak zorunda kaldı.