CiddiGazete- Ankara'da Hassas Bölgeleri Koruma Şubesinde çalışan polis memuru G.K.'nin zorla fuhuş ve insan ticareti yaptığı ihbarı üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Savcısı İrfan Nuri Akdeniz'in yürüttüğü soruşturmada, G.K., Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ay süren teknik ve fiziki takiple adım adım izlendi.

"BURALAR BENDEN SORULUR"

Yapılan çalışma sonucunda, G.K.'nin Öveçler Mahallesi'nde bulunan iki farklı evde aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu beş kadını fuhşa zorladığı tespit edildi.

G.K.'nin fuhuşa zorladığı yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el koyduğu ve "Burada çalışmazsanız size ekmem yedirtmem, buralar benden sorulur" dediği tutanağa yansıdı.

Çete lideri polisin, yabancı uyruklu sevgilisi M.S. isimli kadını da müşterilerinin telefonlarına bakmakla görevlendirdiği ortaya çıktı.

POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Teknik ve fiziki takibin ardından G.K. ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen M.E, H.M, A.Z, S.K ve yabancı uyruklu M.S, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

A.Z, G.K, H.M ve M.E Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, il dışında bulunan S.K hakkında adli kontrol kararı verildi. Yabancı uyruklu M.S ise Başsavcılık tarafından salıverildi. (Sabah)