CiddiGazete- Ligdeki son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle iyi bir form yakalayan Galatasaray, gözünü zirveye dikti. Sarı- kırmızılılar, yarın kendi sahasında oynayacağı karşılaşmada geride kalan 6 haftada gol dahi yemeden ilk sırada bulunan Konyaspor'u mağlup ederek maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Aslan bunu başarırsa Mart 2021'den bu yana devam eden zirve hasretini de dindirmiş olacak.

İSTATİSTİKLER UMUT VERİYOR

En son 2020-21 sezonunun 28. haftasını zirvede tamamlayan Galatasaray sonrasındaki 56 lig maçına rağmen liderliği devralamamıştı. Teknik Direktör Okan Buruk ve öğrencileri Konyaspor'un gol yememe serisini de bitirmeye çalışacak. Geçen hafta 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçındaki hücum istatistikleriyle dikkat çeken Galatasaray, haftanın en çok pozisyona giren (13), en fazla kilit pas atan (20) ve şut çeken (19) takımı olmuştu.

SEYRANTEPE KAPALI GİŞE

Üst üste gelen yıldız transferler ve galibiyetlerle şampiyonluk inancı artan Galatasaraylı taraftarlar maç biletlerine akın ediyor. Yarın oynanacak Konyaspor maçının biletleri 2 dakika içerisinde tükenirken Başkan Dursun Özbek de ASY Nef Stadı'ndaki tüm kombine ve locaların da satıldığını açıkladı.