CiddiGazete- Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında deplasmanda PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup oldu.

Yeni yönetim şu ana kadar sadece Barış Alper Yılmaz transferini gerçekleştirirken, Hollanda deplasmanına da birçok mevkii eksik kadroyla gidildi. Karşılaşma sonrasında hem oyun, hem de skor olarak hayal kırıklığı yaşandı.

MUSLERA ŞAŞIRTTI

Galatasaray'da efsane konumundaki Fernando Muslera, birinci ve beşinci golde kariyerine yakışmayan hatalar yaparken, bu hatalar sonrası Uruguaylı file bekçisinin kampa geç katılması ve takımla sadece bir hafta antrenman yapması eleştiri konusu oldu.

GOLCÜLER KAYIP

Galatasaray, PSV Eindhoven maçına ileride Ryan Babel ile çıktı. İki golcüsü kulübede maça başlarken, sonradan oyuna dahil olmaları da sonuca etki etmedi. Teknik Direktör Fatih Terim, Mostafa Mohamed ve Falcao'nun hazır olmadığını ifade etti.

ORTA SAHA ZAYIF KALDI

Galatasaray'da Arda, Emre Kılınç ve Aytaç'tan oluşan orta saha hattı, PSV Eindhoven karşısında zayıf kaldı ve basit hatalar yapıldı. Rakibin ikinci bölgeyi çok rahat geçmesi dikkat çekti.

TERİM SÜRE İSTEDİ

Galatasaray, dünkü şok mağlubiyetin ardından toparlanma sürecine girmeye hedefliyor. Yönetim, transfer çalışmalarını hızlandırırken, Teknik Direktör Fatih Terim'in camiadan süre istedi.

Öte yandan Sarı-kırmızılı ekibin, Şampiyonlar Ligi statüsündeki son 10 maçta çizdiği grafik de camiada üzüntüye sebep oldu. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 10 maçında, 2 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.